VAN 30 JUNI TOT 4 AUGUSTUS ZITTEN WE VOL

Welkom op de website van Betuws Dierenpension.

Gaat u op vakantie, een paar dagen weg of is er een andere reden waarom u tijdelijk even niet voor uw huisdier kunt zorgen? Dan passen wij graag op uw konijn of cavia. Kijk gerust rond op onze site en bij vragen beantwoorden wij deze graag.

 

Introductie:

Sinds 2013 zijn Kathelijne en Mark een dierenpension aan huis in Ingen begonnen. U kunt bij ons terecht voor uw konijnen en cavia’s.
Uw huisdier wordt bij ons thuis in de zeer ruime en tot pension omgebouwde schuur opgevangen. In de winter zijn er voor binnendieren in huis (beperkte) mogelijkheden.

Kathelijne beschikt over de vereiste kennis die nodig is voor de juiste verzorging van uw dier. Zij heeft een opleiding tot paraveterinair en een HBO diergezondheidszorg afgerond en jaren in deze sector gewerkt. Waar nodig passen wij medische zorg toe en is er altijd toezicht. Zelf houden wij een kleine beestenboel: konijnen, cavia’s, kippen, schapen en een hond.

Zoekt u een opvang voor uw huisdier zodat u met een gerust hart op vakantie of even weg kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Stichting Konijnen Belangen goedgekeurd