home_slider_bdp3
home_slider_bdp3
vorige
volgende

Voorwaarden Betuws Dierenpension

Betaling logeerperiode:
Je spreekt de logeerperiode van te voren met ons af. Je kan reserveren door middel van het invullen van het reserveringsformulier op de site. De reservering is pas definitief na een bevestiging van ons en betaling van de kosten van de logeerperiode (nieuwe gasten) of na het doen van een aanbetaling (vaste gasten). Het overige bedrag dient te worden voldaan bij het brengen van de dieren. Vanwege onze persoonlijke zorg voor je huisdier kunnen we maar een maximaal aantal dieren aannemen. Tijdig reserveren is dus nodig.

Bij annulering tot drie weken voor de gereserveerde datum storten wij het bedrag retour onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen drie weken voor de gereserveerde datum kunnen wij de betaling of aanbetaling niet meer terug betalen omdat wij een plekje voor je dier vastgehouden hebben. Het eerder dan de afgesproken datum ophalen van je dier geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van de betaling.

Vaccinaties:
Konijnen dienen gevaccineerd te zijn tegen Myxomatose en RHD1 en RHD2. De vaccinatie voor Myxomatose en RHD1 dient minimaal drie weken voor de logeerperiode gegeven te zijn en mag niet verlopen in de logeerperiode. De vaccinatie voor RHD2 dient minimaal een week van te voren gegeven te zijn en mag uiteraard ook niet verlopen tijdens de logeerperiode. Een kopie van het vaccinatiebewijs graag minimaal drie weken voor het verblijf naar ons mailen. Mochten de vaccinaties niet in orde zijn dan kunnen wij je konijn helaas niet aannemen.

Speciale zorg:
Wij vragen je bij de reservering aan te geven of je dier speciale zorg nodig heeft zodat wij je dier de juiste zorg kunnen bieden. Ook bijzonderheden in gedrag horen wij graag zodat wij je dier zo goed mogelijk op zijn gemak kunnen stellen en kunnen verzorgen.

Ziekte:
Ieder dier kan ziek worden. Wij proberen met uiterste zorg dit te voorkomen. Desondanks kan het gebeuren dat een dier toch ziek wordt. Wisseling van verblijf kan bij je dier stress en gezondheidsklachten veroorzaken. Ook kunnen door het verblijf in een pension al bestaande gezondheidsproblemen zich openbaren (in combinatie met de wisseling van verblijf).

Indien je huisdier onverhoopt ziek wordt, zullen wij er mee naar onze dierenarts gaan, tenzij je eigen dierenarts binnen 20 km aan te rijden is. Wij gaan in principe altijd naar Dierenkliniek Hoofdstraat in Driebergen, deze is zeer gespecialiseerd in konijnen.

De kosten voor de dierenarts zijn voor eigen rekening. Wanneer wij je dier naar de dierenarts brengen vragen wij hiervoor een onkosten vergoeding van € 35,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor het vervoer en de tijd.

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geef je ons het recht om met je dier naar de dierenarts te gaan. Wij proberen altijd voor het dierenartsbezoek contact met je op te nemen. Daarna proberen wij je op de hoogte te stellen van het behandelplan. Gaat het om levens- of gezondheidsbedreigende situaties dan geef je ons het recht om het plan uit te voeren. De hieraan verbonden dierenartskosten alsmede de kosten die de verzorging van je zieke dier bij ons met zich meebrengt en de onkostenvergoeding voor de dierenarts dien je bij het ophalen van je dier contant aan ons te voldoen.

De meest voorkomende medische zorg in een pension is het geven van dwangvoeding, Wanneer dieren in een pension niet eten kan dit komen door wisseling van omgeving of door nog niet eerder geconstateerde gezondheidsproblemen die in een pension naar voren kunnen komen in combinatie met stress. Vanwege onze kennis en uitstekende zorg kunnen wij je dier zelf dwangvoeren. De kosten voor een klein tot middelgroot konijn en cavia zijn €10,- per dag, de kosten voor een groot konijn zijn € 12,50 per dag. De kosten zijn inclusief voer en medicatie. Eventueel toedienen van extra vocht gaat in overleg.

Heeft je dier medicatie nodig tijdens zijn verblijf dan dit graag bij de reservering of voor het verblijf aangeven.

Wij nemen geen dieren aan met schurft, luizen of schimmel of besmettelijke ziektes. Dit vanwege besmettingsgevaar voor andere dieren. Wanneer wij dit zelf constateren bij het brengen van je dier moeten wij je dier helaas weigeren.

Voor ziekte of overlijden van je dier zijn wij niet aansprakelijk tenzij nadrukkelijk aangetoond kan worden dat het probleem bij ons ligt.

Reserveren kan bij ons alleen wanneer je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Privacy verklaring
Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.