betuwsdierenpension_banner2
betuwsdierenpension_banner2
vorige
volgende

Reserveren

Wil je reserveren dan is het handig dit tijdig te doen. Vanwege de kleinschaligheid en vaste gasten in ons pension zijn de plaatsen snel gereserveerd.
Een reservering kan je maken door het invullen van het reserveringsformulier op onze website. De reservering is pas definitief na een bevestiging van ons en betaling van de kosten van de logeerperiode (nieuwe gasten) of na het doen van een aanbetaling (vaste gasten).

Door je dier bij ons te laten logeren ga je akkoord met onze voorwaarden. Gelieve voor het reserveren onze voorwaarden door te lezen.
Wij nemen geen ongecastreerde rammen aan, dit voor de rust van je eigen dier en de andere dieren in het pension. Sowieso zijn we er sterk voorstander van dat ieder konijn en iedere cavia een maatje heeft. Wil je meer informatie over het houden of koppelen van konijnen, kijk op de website van Stichting Konijnenbelangen en/of zoek een goede opvang voor het koppelen van je konijn.

Tarieven 2024:
Onze tarieven zijn per verblijf en niet per dier.
Wij hanteren drie tarieven, met een minimale afname van 4 hele dagen:
A. € 13,50 per verblijf per dag (voor maximaal twee middelgrote of drie kleine konijnen)
B. € 18,50 per verblijf per dag (voor maximaal twee grote konijnen)
C. € 9,- per verblijf per dag (voor maximaal drie cavia’s)
De dag van ophalen wordt berekend als half tarief. 

Tarieven extra zorg:
Dwangvoeding: € 12,50 per dag voor een klein tot gemiddeld groot konijn of cavia en € 15,- per dag voor een groot konijn.
Kosten zijn inclusief medicatie en dwangvoeding. Eventueel extra vocht toedienen in overleg.
Medicatie: € 1,- per handeling
Nagels knippen: € 5,- per dier
Wassen/knippen: € 12,50 per half uur

Brengen en ophalen:
Het brengen en halen van je dier(en) is op de van te voren afgesproken dag tijdens onze openingstijden.
De openingstijden voor brengen en halen zijn tussen 9.30 uur – 10.00 uur.
Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op zondag (en feestdagen) verzorgen wij de dieren net als op andere dagen maar zijn we niet open.

Bij het brengen dient je konijn of cavia schoon en vrij van klitten te zijn. Let hierbij vooral op de achterkant van je konijn. Indien je dier vies of met klitten bij ons aankomt dan kunnen wij deze behandelen. De kosten zijn voor je eigen rekening. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werk die nodig is.

Vaak is er wel een oorzaak voor vieze achterkanten bij konijnen en het is dan ook zeer aan te raden om hier onderzoek naar te (laten) doen.
Bij het brengen van je dier hoef je alleen het eigen krachtvoer voldoende voor de gehele logeerperiode mee te nemen.

Vaccinaties:
Je konijn dient gevaccineerd te zijn tegen Myxomatose en RHD1 en 2. De vaccinatie voor Myxomatose en RHD1 dient minimaal drie weken voor de logeerperiode gegeven te zijn en mag niet verlopen in de logeerperiode. De vaccinatie voor RHD2 dient minimaal een week van te voren gegeven te zijn en mag uiteraard ook niet verlopen tijdens de logeerperiode. Een kopie van het vaccinatiebewijs graag minimaal drie weken voor het verblijf naar ons mailen. Mochten de vaccinaties niet in orde zijn dan kunnen wij je konijn helaas niet aannemen.

Let op: In de zomervakantie beperkte periodes beschikbaar. Graag eerst mail sturen voor de betreffende periode. Ter info -> geen plek meer tussen 20 juli en 25 augustus!

Reserveringsformulier

5 + 6 =